SINOKOR Containerverzending Volgen,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Sinokor-containervolgnummer in , moet het formaat SKRU1234567 hebben, de realtime Sinokor-containerstatus krijgen.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Sinokor

sinokor volgenSinokor Merchant Marine Co., Ltd , opende de eerste containerlijndienst tussen de twee landen drie jaar voordat Korea en China in 1989 diplomatieke betrekkingen aanknoopten. de normalisering van de betrekkingen tussen beide landen.

Hulp bij het volgen van Sinokor

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Sinokor-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Sinokor krijgt, kunt u beter contact opnemen met Sinokor.

Sinokor-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met Sinokor verzendt, krijgt u een Sinokor-containervolgnummer met het formaat SKRU1234567, SKRU is een van de voorvoegsels van Sinokor. Sinokor heeft vier voorvoegsels, het zijn SKHU , SKLU en SKRU . Ken meer informatie over het Sinokor-containertrackingnummer van de onderstaande afbeelding.
sinokor container volgen

Helpcentrum van Sinokor Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons Sinokor Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Sinokor Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen