SINOKOR Praćenje Kontejnera,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje Sinokor kontejnera , trebao bi imati format SKRU1234567, dobiti status Sinokor kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Sinokoru

sinokor praćenjeSinokor Merchant Marine Co., Ltd , otvorio je prvu kontejnersku linijsku uslugu između dviju zemalja tri godine prije nego što su Koreja i Kina uspostavile diplomatske odnose 1989. Kontejnerske linijske usluge koje je Sinokor pokrenuo odigrale su veliku ulogu u poboljšanju ljudskih resursa i gospodarske suradnje, te u normalizacija odnosa između dvije zemlje.

Pomoć za praćenje Sinokor

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na Sinokor web stranici .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Sinokor, bolje kontaktirajte Sinokor.

Format broja za praćenje kontejnera Sinokor

Kada šaljete sa Sinokorom, dobit ćete Sinokorov broj za praćenje kontejnera u formatu SKRU1234567, SKRU je jedan od Sinokorovih prefiksa. Sinokor ima četiri prefiksa, to su SKHU , SKLU i SKRU . Saznajte više podataka o broju za praćenje kontejnera Sinokor sa slike ispod.
sinokor praćenje kontejnera

Centar za pomoć Sinokor praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim Sinokor sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg Sinokor kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka