SINOKOR Container Sporing,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Indtast dit Sinokor container sporingsnummer nedenfor, skal have formatet SKRU1234567, få real-time Sinokor container status.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Sinokor

sinokor sporingSinokor Merchant Marine Co., Ltd , indviede den første containerlinjetjeneste mellem de to lande tre år før Korea og Kina etablerede diplomatiske forbindelser i 1989. De containerlinjetjenester, som Sinokor lancerede, spillede en stor rolle i at styrke menneskelige ressourcer og økonomisk samarbejde, og i normalisering af forholdet mellem de to lande.

Sinokor Tracking Hjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Sinokor-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Sinokors officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Sinokor.

Sinokor Container Tracking Number Format

Når du sender med Sinokor, får du et Sinokor container sporingsnummer med formatet SKRU1234567, SKRU er et af Sinokors præfikser. Sinokor har fire præfikser, de er SKHU , SKLU og SKRU . Få flere oplysninger om Sinokor container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
sinokor container sporing

Hjælpecenter for Sinokor Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Sinokor Tracking-system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Sinokor Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser