SINOKOR Проследяване На Контейнер,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Sinokor по-долу, трябва да има формат SKRU1234567, да получите състоянието на контейнера Sinokor в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Синокор

синокор проследяванеSinokor Merchant Marine Co., Ltd откри първата контейнерна линейна услуга между двете страни три години преди Корея и Китай да установят дипломатически отношения през 1989 г. Контейнерните линейни услуги, които Sinokor стартира, изиграха важна роля за подобряване на човешките ресурси и икономическото сътрудничество, както и в нормализиране на отношенията между двете страни.

Помощ за проследяване на Sinokor

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете вашия контейнер директно на уебсайта на Sinokor .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Sinokor, по-добре се свържете със Sinokor.

Формат на номера за проследяване на контейнера Sinokor

Когато изпращате със Sinokor, ще получите номер за проследяване на контейнер на Sinokor с формат SKRU1234567, SKRU е един от префиксите на Sinokor. Sinokor има четири префикса, те са SKHU , SKLU и SKRU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Sinokor от снимката по-долу.
проследяване на контейнери sinokor

Помощен център за проследяване на контейнери на Sinokor

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Sinokor, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Sinokor в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки