SINOKOR Проследяване На Контейнер,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Sinokor по-долу, трябва да има формат SKRU1234567, да получите състоянието на контейнера Sinokor в реално време.

Относно Синокор

синокор проследяванеSinokor Merchant Marine Co., Ltd откри първата контейнерна линейна услуга между двете страни три години преди Корея и Китай да установят дипломатически отношения през 1989 г. Контейнерните линейни услуги, които Sinokor стартира, изиграха важна роля за подобряване на човешките ресурси и икономическото сътрудничество, както и в нормализиране на отношенията между двете страни.

Помощ за проследяване на Sinokor

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете вашия контейнер директно на уебсайта на Sinokor .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Sinokor, по-добре се свържете със Sinokor.

Формат на номера за проследяване на контейнера Sinokor

Когато изпращате със Sinokor, ще получите номер за проследяване на контейнер на Sinokor с формат SKRU1234567, SKRU е един от префиксите на Sinokor. Sinokor има четири префикса, те са SKHU , SKLU и SKRU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Sinokor от снимката по-долу.
проследяване на контейнери sinokor

Помощен център за проследяване на контейнери на Sinokor

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Sinokor, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Sinokor в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки

Leave a Comment

Your email address will not be published.