Seago Line Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Seago Line konténerkövetési számát , amelynek formátuma SEJU1234567, így kapja meg a valós idejű Seago Line konténerállapotot.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Seago Line-ról

seago vonalkövetés2011 folyamán a Seago Line megkezdte a Maersk csoport nevében az Európán belüli konténertevékenységek lebonyolítását azzal a céllal, hogy a régió kereskedelmi specialistájává váljon. A Seago Line földrajzi hatóköre magában foglalja az európai régiót, a mediterrán térség összes országát, Oroszországot és a balti országokat.

A Seago Line a Maersk csoporton belüli független egység, amely a régió összes jelentősebb országában rendelkezik saját irodával. A több mint 300 alkalmazottat foglalkoztató, mintegy 50, körülbelül 90 000 TEU összkapacitású hajót üzemeltető Seago Line-t Európa egyik legnagyobb rövid távú tengeri fuvarozójává teszi, és jó helyzetben van ahhoz, hogy értéket teremtsen ügyfeleink számára.

Seago vonalkövetési súgó

Lépjen kapcsolatba a Seago Line-nal a közösségi médiában

A Seago Line az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Seago Line konténerkövetési számformátum

Amikor a Seago Line-nal szállít, kap egy Seago Line konténerkövetési számot SEJU1234567 formátumban, a SEJU a Seago Line előtagja. Tudjon meg többet a Seago Line konténerkövetési számról az alábbi képen.
seago line konténerkövetés

Seago Line konténerkövetési súgóközpont

Ha problémája van a Seago Line Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse csomagját a Seago Line Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat