Seago Line Praćenje Kontejnera,Track Seago Line Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Seago Line kontejnera , trebao bi imati format SEJU1234567, dobiti status Seago Line kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Seago Lineu

praćenje morske linijeTijekom 2011. Seago Line je počeo upravljati unutareuropskim kontejnerskim aktivnostima u ime Maersk Grupe s ciljem da postane trgovački stručnjak u regiji. Zemljopisni opseg Seago Linea uključuje europsku regiju, sve zemlje u području Mediterana, Rusiju i Baltik.

Seago Line je neovisni subjekt unutar Maersk grupe s vlastitim uredima u svim većim zemljama diljem regije. S više od 300 zaposlenika, koji upravljaju s oko 50 brodova s ​​kombiniranim kapacitetom od oko 90.000 TEU-a, to Seago Line čini jednim od najvećih operatora kratkih pomorskih plovidbi u Europi iu dobroj poziciji za stvaranje vrijednosti za naše klijente.

Seago pomoć za praćenje linije

Kontaktirajte Seago Line na društvenim mrežama

Seago Line možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera Seago Line

Kada šaljete Seago Lineom, dobit ćete Seago Lineov broj za praćenje kontejnera u formatu SEJU1234567, SEJU je Seago Lineov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Seago Line sa slike ispod.
seago line praćenje kontejnera

Centar za pomoć Seago Line praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim Seago Line Tracking sustavom, pošaljite svoj problem ovdje, mi ćemo vam pomoći što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje Seago Line kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka