SCI Sledenje Vsebniku,Track SCI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika SCI , mora imeti obliko SIIU1234567, pridobite stanje vsebnika SCI v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O SCI

znanstveno sledenjeIndijska pomorska korporacija (SCI) je bila ustanovljena 2. oktobra 1961 z združitvijo vzhodne pomorske korporacije in zahodne pomorske družbe.

SCI se je začel kot obrobna linijska ladjarska družba s samo 19 plovili, danes pa se je razvila v največjo indijsko ladjarsko družbo. SCI ima tudi znatne interese v različnih segmentih ladijskega prometa. Flota v lasti SCI vključuje ladje za prevoz razsutega tovora, tankerje za surovo nafto, tankerje za proizvode, kontejnerske ladje, potniške in tovorne ladje, ladje za fosforno kislino/kemikalije, ladje za utekočinjeni naftni plin/amoniak in oskrbovalne ladje na morju. SCI, ki pluje skozi skoraj pet desetletij, je danes pomembno prisoten na svetovnem pomorskem zemljevidu.

Uradna spletna stran: www.shipindia.com

Pomoč pri sledenju SCI

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani SCI .
  • Če na uradni spletni strani SCI ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na SCI .

Obrnite se na indijsko pomorsko družbo na družbenih omrežjih

Z indijsko ladjarsko družbo lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika SCI

Ko pošiljate s SCI, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja SCI v formatu SIIU1234567, SIIU je predpona SCI. Več informacij o številki za sledenje posode SCI najdete na spodnji sliki.
sledenje sci kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev SCI

Če imate težave z našim sistemom za sledenje SCI, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja SCI v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam