SCI Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SCI Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului SCI mai jos, ar trebui să aibă formatul SIIU1234567, obțineți starea containerului SCI în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre SCI

urmărire științificăThe Shipping Corporation of India (SCI) a fost înființată la 2 octombrie 1961, prin fuziunea dintre Eastern Shipping Corporation și Western Shipping Corporation.

Începând ca o companie de transport maritim Liner marginală, cu doar 19 nave, SCI a evoluat astăzi în cea mai mare companie de transport maritim indian. SCI are, de asemenea, interese substanțiale în diferite segmente ale comerțului cu transport maritim. Flota deținută de SCI include vrachiere, petroliere brute, cisterne pentru produse, nave container, nave de pasageri și marfă, transportoare de acid fosforic / chimice, transportoare de GPL / amoniac și nave de aprovizionare offshore. Navigand de aproape cinci decenii, SCI are astăzi o prezență semnificativă pe harta maritimă globală.

Site oficial: www.shipindia.com

Ajutor de urmărire SCI

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web SCI .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial SCI, ar fi bine să contactați SCI .

Contactați compania de transport maritim din India pe rețelele sociale

Corporația de transport maritim din India poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului SCI

Când expediați cu SCI, veți primi un număr de urmărire a containerului SCI cu formatul SIIU1234567, SIIU este prefixul SCI. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului SCI din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor sci

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor SCI

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire SCI, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului SCI pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere