SCI Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track SCI Container (24 Hrs)

Adja meg alább az SCI-tároló követési számát , amelynek formátuma SIIU1234567, így kapja meg a valós idejű SCI-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Az SCI-ről

sci követésAz Indiai Hajózási Társaságot (SCI) 1961. október 2-án alapították az Eastern Shipping Corporation és a Western Shipping Corporation egyesülésével.

Az SCI marginális vonalhajózási társaságként indult, mindössze 19 hajóval, és mára a legnagyobb indiai hajózási társasággá fejlődött. Az SCI-nek jelentős érdekeltségei vannak a hajózási kereskedelem különböző szegmenseiben is. Az SCI tulajdonában lévő flottája ömlesztettáru-szállító hajókat, nyersolajszállító tartályhajókat, termékszállító tartályhajókat, konténerszállító hajókat, utasszállító hajókat, foszforsavas/vegyszerszállító hajókat, LPG-/ammóniaszállító hajókat és tengeri szállítóhajókat foglal magában. A közel öt évtizede hajózó SCI ma már jelentős szerepet tölt be a globális tengeri térképen.

Hivatalos weboldal: www.shipindia.com

SCI nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül az SCI webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat az SCI hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép az SCI -vel .

Vegye fel a kapcsolatot az Indiai Hajózási Társasággal a közösségi médiában

A Shipping Corporation of India az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

SCI Container Tracking Number Format

Ha SCI-vel szállít, egy SCI konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma SIIU1234567, a SIIU az SCI előtagja. Tudjon meg többet az SCI konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
sci konténerkövetés

SCI Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van az SCI Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját az SCI Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat