SARJAK Gjurmimi I Kontejnerëve,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Fut numrin tënd të gjurmimit të kontejnerit SARJAK më poshtë, duhet të ketë formatin SJKU1234567, të marrë statusin e kontejnerit SARJAK në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth SARJAK Container Lines

gjurmimi i sarjakutSARJAK Container Lines u themelua në tetor 2003 në Mumbai si një tjetër kompani Freight Forwarding. Por, brenda një periudhe shumë të shkurtër, Menaxhmenti SARJAK kuptoi se për të pasur sukses, ata duhej të gjenin një vend në industrinë e transportit detar.

Gjatë viteve të para të rritjes së saj, planifikuesit e Indisë më në fund vendosën të përmirësojnë infrastrukturën e saj dhe ta sjellin atë në standardet globale. Në të njëjtën kohë, ekonomia indiane në ngordhje u hap për investitorët e huaj dhe bizneset indiane duhej të përgatiteshin për të konkurruar në tregun global.

Faqja zyrtare: www.sarjak.com

Ndihmë për Ndjekjen e SARJAK-ut

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të SARJAK .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e SARJAK-ut, më mirë kontaktoni SARJAK-un .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit SARJAK

Kur dërgoni me SARJAK, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit SARJAK me formatin SJKU1234567, SJKU është prefiksi i SARJAK. Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerit SARJAK nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i sarjakut

Qendra e Ndihmës së Ndjekjes së Kontejnerëve SARJAK

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit SARJAK, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit SARJAK në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë