SARJAK -Beholdersporing,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for SARJAK-beholderen nedenfor, skal ha formatet SJKU1234567, få SARJAK-beholderstatusen i sanntid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om SARJAK Container Lines

sarjak sporingSARJAK Container Lines ble etablert i oktober 2003 i Mumbai som enda et speditørselskap. Men i løpet av kort tid innså SARJAK Management at for å lykkes, måtte de finne seg en nisje innen shippingindustrien.

I løpet av de første årene av veksten bestemte Indias planleggere seg for å forbedre infrastrukturen og bringe den til global standard. Samtidig ble den døende indiske økonomien åpnet for utenlandske investorer og indiske virksomheter som trengte å ruste seg til å konkurrere i det globale markedet.

Offisiell nettside: www.sarjak.com

SARJAK sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på SARJAK-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra SARJAK offisielle nettsted, bør du kontakte SARJAK .

SARJAK-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med SARJAK, vil du få et SARJAK containersporingsnummer med formatet SJKU1234567, SJKU er SARJAKs prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for SARJAK container fra bildet nedenfor.
sarjak sporing

Hjelpesenter for SARJAK Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt SARJAK-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med SARJAK Container-sporingsnummeret på offisielt sporingssystem.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser