SAMSKIP Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Samskip mai jos, ar trebui să aibă formatul SANU1234567, obțineți starea containerului Samskip în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Samskip

urmărire samskipSamskip este o companie globală de logistică care oferă transport și servicii conexe pe cale terestră, maritimă, feroviară și aerian, cu un accent deosebit pe transport eficient, durabil și ecologic. Cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 560 de milioane de euro, Samskip este acum una dintre cele mai mari companii europene de transport, cu birouri în 24 de țări din Europa, America de Nord și de Sud, Asia și Australia, având aproximativ 1.300 de angajați în întreaga lume.

Samskip are sediul central în Țările de Jos, dar a fost fondat inițial în Islanda în 1990. De atunci, Samskip a produs o creștere organică consistentă, completată de achiziții strategice.

Ajutor de urmărire Samskip

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Samskip .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Samskip, ar fi bine să contactați Samskip .

Formatul numărului de urmărire a containerului Samskip

Când expediați cu Samskip, veți primi un număr de urmărire a containerului Samskip cu formatul SANU1234567, SANU este unul dintre prefixele Samskip. Samskip are următoarele prefixe: COCU , GNSU , SANU , SWLU și VDMU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Samskip din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor samskip

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Samskip

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Samskip, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Samskip Container pe sistemul oficial de urmărire.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere