SAMSKIP Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Írja be alább a Samskip-tároló követési számát , amelynek formátuma SANU1234567, így kapja meg a valós idejű Samskip-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Samskipről

samskip követésA Samskip egy globális logisztikai vállalat, amely szárazföldi, tengeri, vasúti és légi szállítást és kapcsolódó szolgáltatásokat kínál, különös tekintettel a költséghatékony, fenntartható és környezetbarát szállításra. A mintegy 560 millió eurós éves forgalmával a Samskip mára az egyik legnagyobb európai közlekedési vállalat, amely 24 országban, Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában rendelkezik irodákkal, és körülbelül 1300 embert foglalkoztat világszerte.

A Samskip központja Hollandiában található, de eredetileg 1990-ben alapították Izlandon. Azóta a Samskip következetes organikus növekedést produkált stratégiai felvásárlásokkal kiegészítve.

Samskip nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Samskip webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Samskip hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Samskippel .

Samskip konténerkövetési számformátum

Amikor a Samskippel szállít, kap egy Samskip konténerkövetési számot SANU1234567 formátumban, a SANU a Samskip egyik előtagja. A Samskip a következő előtagokkal rendelkezik: COCU , GNSU , SANU , SWLU és VDMU . Tudjon meg többet a Samskip konténer követési számáról az alábbi képen.
samskip konténerkövetés

A Samskip Container Tracking súgója

Ha problémája van a Samskip Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Samskip Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat