Safmarine Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Introduceți mai jos numărul dvs. de urmărire Safmarine, obțineți informații live despre livrare cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre Safmarine

urmărirea safmarinuluiSafmarine (Safmarine Container Lines NV) este o companie internațională de transport maritim care oferă servicii de transport în containere și în vrac în întreaga lume. Înființată în 1946 de către industriașii sud-africani și armatorii americani, Safmarine este acum cunoscută ca un specialist în comerțul nord/sud și african. Linia este reprezentată în peste 130 de țări din întreaga lume, cu peste 1200 de navigatori care își vând serviciile. Safmarine are sediul și înregistrată în Anvers, Belgia, din 1996, când și-a finalizat achiziția liniei de containere belgiene, CMBT, care, la rândul său, a fost o consecință a CMB. În 1999, Safmarine a fost cumpărată de compania daneză AP Moller-Maersk Group, iar Maersk a ales să păstreze marca Safmarine în loc să o integreze în întregime în Maersk Sealand. În 2002, Safmarine a achiziționat Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajutor pentru urmărirea Safmarine

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Safmarine .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Safmarine, ar fi bine să contactați Safmarine .

Ştiri Safmarine

  • Safmarinerii sărbătoresc Ziua Internațională a Mandela

Contactați Safmarine pe Social Media

Safmarine poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerului Safmarine

Când expediați cu Safmarine, veți primi un număr de urmărire a containerului Safmarine cu formatul SAMU1234567, SAMU este prefixul Safmarine. Safmarine are două prefixe: SAMU și CMBU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Safmarine din imaginea de mai jos.

urmărirea safmarinului

Urmărire aferentă

Centrul de ajutor pentru urmărirea Safmarine

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Safmarine, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Safmarine pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere