Safmarine Containerverzending Volgen,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Typ hieronder uw Safmarine-trackingnummer en ontvang live bezorgingsinformatie met ons expresvolgsysteem.

Over Safmarine

safmarine volgenSafmarine (Safmarine Container Lines NV) is een internationale scheepvaartonderneming die wereldwijd container- en stukgoedverzendingsdiensten aanbiedt. Gevormd in 1946 door Zuid-Afrikaanse industriëlen en Amerikaanse reders, staat Safmarine nu algemeen bekend als een noord/zuid-handel en een Afrikaanse specialist. De lijn is vertegenwoordigd in meer dan 130 landen over de hele wereld, met meer dan 1200 zeilers die hun diensten verkopen. Safmarine is gevestigd en geregistreerd in Antwerpen, België, sinds 1996, toen het de overname van de Belgische containerlijn CMBT voltooide, die op zijn beurt een uitvloeisel was van CMB. In 1999 werd Safmarine gekocht door het Deense bedrijf AP Moller-Maersk Group, en Maersk koos ervoor het merk Safmarine te behouden in plaats van het volledig te integreren in Maersk Sealand. In 2002 nam Safmarine Torm Lines over.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Hulp bij het volgen van Safmarine

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Safmarine-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Safmarine krijgt, kunt u beter contact opnemen met Safmarine .

Safmarine Nieuws

  • Safmariners vieren Internationale Mandela-dag

Neem contact op met Safmarine op sociale media

Safmarine is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Safmarine Container Tracking Nummer Formaat

Wanneer u met Safmarine verzendt, krijgt u een Safmarine-containervolgnummer met het formaat SAMU1234567, SAMU is het voorvoegsel van Safmarine. Safmarine heeft twee voorvoegsels: SAMU en CMBU . Ken meer informatie over het volgnummer van Safmarine-containers uit de onderstaande afbeelding.

safmarine volgen

Gerelateerde tracking

Helpcentrum van Safmarine Tracking

Als je een probleem hebt met ons Safmarine Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Safmarine-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen