Safmarine -Konttilähetysten Seuranta,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Kirjoita Safmarine-seurantanumerosi alle, niin saat reaaliaikaiset toimitustiedot pikaseurantajärjestelmämme avulla.

Tietoja Safmarinesta

safmariinien seurantaSafmarine (Safmarine Container Lines NV) on kansainvälinen merenkulkuyritys, joka tarjoaa kontti- ja irtolastikuljetuspalveluita maailmanlaajuisesti. Eteläafrikkalaisten teollisuusmiesten ja amerikkalaisten laivanomistajien vuonna 1946 perustama Safmarine tunnetaan nykyään laajalti pohjois-etelä-kaupan ja afrikkalaisena asiantuntijana. Linja on edustettuna yli 130 maassa ympäri maailmaa, ja yli 1200 merimiestä myy palvelujaan. Safmarinella on ollut pääkonttori ja se on rekisteröity Antwerpenissä Belgiassa vuodesta 1996, jolloin se sai päätökseen belgialaisen konttilinjan, CMBT:n, hankinnan, joka puolestaan ​​oli ollut CMB:n jälkikasvu. Vuonna 1999 tanskalainen AP Moller-Maersk Group osti Safmarinen, ja Maersk päätti säilyttää Safmarine-brändin sen sijaan, että se integroi sen kokonaan Maersk Sealandiin. Vuonna 2002 Safmarine osti Torm Linesin.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Safmarine Tracking Apua

Safmarine uutiset

  • Safmarinistit juhlivat kansainvälistä Mandela-päivää

Ota yhteyttä Safmarineen sosiaalisessa mediassa

Safmarineen voi ottaa yhteyttä seuraavalla tavalla

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Safmarine-kontin seurantanumeron muoto

Kun lähetät Safmarinen kanssa, saat Safmarine-kontin seurantanumeron muodossa SAMU1234567, SAMU on Safmarinen etuliite. Safmarinessa on kaksi etuliitettä: SAMU ja CMBU . Saat lisätietoja Safmarine-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.

safmariinien seuranta

Aiheeseen liittyvä seuranta

Safmarine Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Safmarine Tracking -järjestelmämme kanssa, ilmoita ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Safmarine-seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä