Safmarine Container Sporing,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Indtast dit Safmarine-sporingsnummer nedenfor, få oplysninger om live levering med vores ekspressporingssystem.

Om Safmarine

safmarin sporingSafmarine (Safmarine Container Lines NV) er en international shippingvirksomhed, der tilbyder container- og break-bulk-forsendelsestjenester over hele verden. Safmarine blev dannet i 1946 af sydafrikanske industrifolk og amerikanske skibsejere, og er nu kendt som en nord/syd handels- og afrikansk specialist. Linjen er repræsenteret i mere end 130 lande over hele verden, med mere end 1200 sejlere, der sælger deres tjenester. Safmarine har haft hovedkontor og registreret i Antwerpen, Belgien, siden 1996, hvor det afsluttede opkøbet af den belgiske containerlinje, CMBT, som igen var en udløber af CMB. I 1999 blev Safmarine købt af det danske selskab AP Møller-Mærsk Group, og Mærsk valgte at beholde Safmarine-mærket frem for at integrere det helt i Maersk Sealand. I 2002 købte Safmarine Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Safmarine Sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Safmarines hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Safmarines officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Safmarine .

Safmarine nyheder

  • Safmariners fejrer den internationale Mandela-dag

Kontakt Safmarine på sociale medier

Safmarine kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Safmarine Container Tracking Number Format

Når du sender med Safmarine, får du et Safmarine container sporingsnummer med format SAMU1234567, SAMU er Safmarines præfiks. Safmarine har to præfikser: SAMU og CMBU . Få flere oplysninger om Safmarine container sporingsnummer fra billedet nedenfor.

safmarin sporing

Relateret sporing

Hjælpecenter for Safmarine Tracking

Hvis du har problemer med vores Safmarine Tracking-system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Safmarine-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser