Safmarine Seguiment De Contenidors,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment de Safmarine a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre Safmarine

seguiment de safmaríSafmarine (Safmarine Container Lines NV) és una empresa d’enviament internacional que ofereix serveis d’enviament de contenidors i granel a tot el món. Formada el 1946 per industrials sud-africans i armadors nord-americans, Safmarine és ara àmpliament coneguda com a especialista en comerç nord/sud i africà. La línia està representada a més de 130 països d’arreu del món, amb més de 1200 navegants venent els seus serveis. Safmarine té la seu central i registrada a Anvers, Bèlgica, des de 1996, quan va completar l’adquisició de la línia de contenidors belga, CMBT, que al seu torn havia estat una conseqüència de CMB. El 1999, Safmarine va ser comprada per l’empresa danesa AP Moller-Maersk Group, i Maersk va optar per conservar la marca Safmarine en lloc d’integrar-la completament a Maersk Sealand. El 2002, Safmarine va adquirir Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajuda de seguiment de Safmarine

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Safmarine .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Safmarine, és millor que us poseu en contacte amb Safmarine .

Notícies Safmarine

  • Els safmarinistes celebren el Dia Internacional de Mandela

Contacta amb Safmarine a les xarxes socials

Es pot contactar amb Safmarine a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors Safmarine

Quan envieu amb Safmarine, obtindreu un número de seguiment de contenidors Safmarine amb el format SAMU1234567, SAMU és el prefix de Safmarine. Safmarine té dos prefixos: SAMU i CMBU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Safmarine a la imatge següent.

seguiment de safmarí

Seguiment relacionat

Centre d’ajuda per al seguiment de Safmarine

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Safmarine, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Safmarine al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors