RCL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track RCL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului RCL de mai jos, ar trebui să aibă formatul REGU1234567, obțineți starea containerului RCL în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre RCL

urmărire rclRegional Container Lines (RCL) a început ca un Common Feeder Operator, operând primul său container de alimentare în 1979 între Bangkok și Singapore.

În 1988, RCL a fost listată la Bursa de Valori din Thailanda și de atunci a obținut performanțe satisfăcătoare și profituri financiare pentru acționari.

În prezent, RCL deține și operează 40 de nave container care acoperă peste 60 de destinații în Asia, Australasia și Orientul Mijlociu.

Ajutor pentru urmărirea RCL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web RCL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial RCL, ar fi bine să contactați RCL .

Formatul numărului de urmărire al containerului RCL

Când expediați cu RCL, veți primi un număr de urmărire a containerului RCL cu formatul REGU1234567, REGU este prefixul RCL. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului RCL din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului rcl

Centrul de ajutor al RCL Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor RCL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului RCL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere