RCL Containerverzending Volgen,Track RCL Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw RCL-containertrackingnummer in , moet de indeling REGU1234567 hebben, verkrijg de realtime RCL-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over RCL

rcl volgenRegional Container Lines (RCL) begon als een Common Feeder Operator en exploiteerde zijn eerste feedercontainerschip in 1979 tussen Bangkok en Singapore.

In 1988 werd RCL genoteerd aan de Stock Exchange of Thailand en heeft sindsdien bevredigende prestaties en financieel rendement voor aandeelhouders behaald.

Momenteel bezit en exploiteert RCL 40 containerschepen die meer dan 60 bestemmingen in Azië, Australazië en het Midden-Oosten bestrijken.

Hulp bij het volgen van RCL

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de RCL-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van RCL krijgt, kunt u beter contact opnemen met RCL .

Indeling RCL-containertrackingnummer

Wanneer u met RCL verzendt, krijgt u een RCL-containertrackingnummer met het formaat REGU1234567, REGU is het voorvoegsel van RCL. Ken meer RCL-containervolgnummerinformatie van onderstaande afbeelding.
rcl-containertracking

Helpcentrum van RCL Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons RCL Container Tracking-systeem, meldt u dan hier aan, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw RCL Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen