RCL -Konttilähetysten Seuranta,Track RCL Container (24 Hrs)

Syötä alle RCL-säilön seurantanumero , jonka muoto on REGU1234567, niin saat reaaliaikaisen RCL-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja RCL:stä

rcl-seurantaRegional Container Lines (RCL) aloitti yhteisen syöttölaitteen operaattorina ja liikennöi ensimmäistä syöttökonttilaivaansa vuonna 1979 Bangkokin ja Singaporen välillä.

Vuonna 1988 RCL listattiin Thaimaan pörssiin, ja sen jälkeen se on saavuttanut tyydyttävän tuloksen ja taloudellisen tuoton osakkeenomistajille.

Tällä hetkellä RCL omistaa ja operoi 40 konttialusta, jotka kattavat yli 60 kohdetta Aasiassa, Australiassa ja Lähi-idässä.

RCL-seurantaohje

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan RCL:n verkkosivustolta .
  • Jos et saa seurantatietoja RCL:n viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä RCL :ään .

RCL-säiliön seurantanumeron muoto

Kun toimitat RCL:n kanssa, saat RCL-kontin seurantanumeron muodossa REGU1234567, REGU on RCL:n etuliite. Saat lisätietoja RCL-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
rcl-kontin seuranta

RCL-säiliöseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia RCL Container Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi RCL Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä