PDL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track PDL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit më poshtë, duhet të ketë formatin PDLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Pacific Direct Line

gjurmimi pdlPacific Direct Line , ne na pëlqen të mendojmë për Paqësorin Jugor si shtëpinë tonë. Ne jemi krenarë që ekipi i Pacific Direct Line ka krijuar një kompani transporti me reputacion për besueshmërinë dhe përkushtimin afatgjatë për t’u shërbyer klientëve tanë në rajon.

Sot, përmes aleancave strategjike të zgjedhura me kujdes, Pacific Direct Line ka zgjeruar dhe përmirësuar biznesin e saj rajonal, si dhe cilësinë e shërbimit të ofruar për klientët në të gjithë zonën që ne e quajmë shtëpi.

Uebfaqja zyrtare: www.pdl123.co.nz

Ndihmë për përcjelljen e linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit

Kur dërgoni me Pacific Direct Line, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit me formatin PDLU1234567, PDLU është prefiksi i Pacific Direct Line. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të linjës së drejtpërdrejtë të paqësorit

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit të linjës së drejtpërdrejtë të Paqësorit në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë