PDL -Beholdersporing,Track PDL Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Pacific Direct Line-container nedenfor, skal ha formatet PDLU1234567, få sanntids Pacific Direct Line-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Pacific Direct Line

pdl sporingHos Pacific Direct Line liker vi å tenke på Sør-Stillehavet som vårt hjem. Vi er stolte over at teamet på Pacific Direct Line har skapt et rederi med et rykte for pålitelighet og langsiktig forpliktelse til å betjene våre kunder i regionen.

I dag, gjennom nøye utvalgte strategiske allianser, har Pacific Direct Line utvidet og forbedret sin regionale virksomhet så vel som kvaliteten på tjenesten som tilbys kunder i hele området som vi kaller hjem.

Offisiell nettside: www.pdl123.co.nz

Pacific Direct Line Tracking Hjelp

Pacific Direct Line Container Tracking Number Format

Når du sender med Pacific Direct Line, vil du få et Pacific Direct Line-containersporingsnummer med formatet PDLU1234567, PDLU er Pacific Direct Lines prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Pacific Direct Line-container fra bildet nedenfor.
Pacific direkte linje containersporing

Hjelpesenter for Pacific Direct Line Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Pacific Direct Line Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med sporingsnummeret ditt for Pacific Direct Line Container på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser