OWL Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track OWL Container (24 Hrs)

Adja meg alább az Ocean World Lines konténerkövetési számát , amelynek formátuma OWLU1234567, így kapja meg a valós idejű Ocean World Lines konténerállapotot.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Az Ocean World Linesről

óceán világ vonalak konténer követésAz Ocean World Lines leegyszerűsíti a globális kereskedelmet hatékony megoldásokkal bármilyen problémára. Mi megkönnyítjük, hogy bejusson a globális játékba, és győződj meg róla. Szolgáltatásaink széles skálájával, valamint emberek és irodák széles hálózatával sokkal könnyebben kezelhetővé tesszük az Ön világát.

Az Ocean World Lines a világ legnagyobb NVOCC-jei közé tartozik, és több mint 60 szolgáltatási szerződése van a vezető óceáni fuvarozókkal. Elmondható, hogy napjaink legbonyolultabb globális ellátási lánc követelményeit is könnyedén kezeljük.

Ocean World Lines nyomkövetési súgó

Az Ocean World Lines konténerkövetési szám formátuma

Amikor az Ocean World Lines-szel szállít, egy Ocean World Lines konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma OWLU1234567, az OWLU az Ocean World Lines előtagja. Tudjon meg többet az Ocean World Lines konténerkövetési számáról az alábbi képen.
óceán világ vonalak konténer követés

Az Ocean World Lines konténerkövetési súgóközpontja

Ha problémája van az Ocean World Lines nyomkövető rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját az Ocean World Lines Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat