OWL Seguiment De Contenidors,Track OWL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment de contenidors d’Ocean World Lines a continuació, hauria de tenir el format OWLU1234567, obteniu l’estat del contenidor d’Ocean World Lines en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Ocean World Lines

seguiment de contenidors de les línies del món oceànicOcean World Lines simplifica el comerç global amb solucions potents per a qualsevol problema que tingueu. Us facilitem la incorporació al joc global i ens assegurem que guanyeu. Amb la nostra àmplia gamma de serveis i una gran xarxa de persones i oficines, fem que el vostre món sigui molt més manejable.

Ocean World Lines es troba entre els NVOCC vinculats més grans del món i té més de 60 contractes de servei amb els principals transportistes oceànics. Es podria dir que podem gestionar els requisits de la cadena de subministrament global més complexos actuals amb gran facilitat.

Ajuda de seguiment de línies d’Ocean World

Format de número de seguiment de contenidors Ocean World Lines

Quan envieu l’enviament amb Ocean World Lines, obtindreu un número de seguiment de contenidors d’Ocean World Lines amb el format OWLU1234567, OWLU és el prefix d’Ocean World Lines. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors d’Ocean World Lines a la imatge següent.
seguiment de contenidors de les línies del món oceànic

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors de Ocean World Lines

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de línies d’Ocean World, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de contenidors Ocean World Lines al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors