OWL Проследяване На Контейнер,Track OWL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер на Ocean World Lines по-долу, трябва да има формат OWLU1234567, получете състоянието на контейнера на Ocean World Lines в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Ocean World Lines

проследяване на контейнери на океанските световни линииOcean World Lines опростява глобалната търговия с мощни решения на всеки проблем, който може да имате. Ние ви улесняваме да ви вкараме в глобалната игра и гарантираме, че печелите. С нашата широка гама от услуги и голяма мрежа от хора и офиси, ние правим вашия свят много по-управляем.

Ocean World Lines е сред най-големите свързани NVOCC в света и има повече от 60 договора за услуги с най-добрите океански превозвачи. Може да се каже, че можем да се справим с днешните най-сложни изисквания на глобалната верига за доставки с голяма лекота.

Помощ за проследяване на линиите на Ocean World

Формат на номера за проследяване на контейнера на Ocean World Lines

Когато изпращате с Ocean World Lines, ще получите номер за проследяване на контейнер на Ocean World Lines с формат OWLU1234567, OWLU е префиксът на Ocean World Lines. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера на Ocean World Lines от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на океанските световни линии

Помощен център за проследяване на контейнери на Ocean World Lines

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на линиите на Ocean World, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Ocean World Lines в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки