OOCL Seguiment De Contenidors,Track OOCL Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment OOCL a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre OOCL

seguiment ooclOrient Overseas Container Line ” i ” OOCL ” són noms comercials per al transport proporcionats per separat per: Orient Overseas Container Line Limited (“OOCLL”) i OOCL (Europe) Limited, respectivament, i tots dos són filials de propietat total d’Orient Overseas (International) Limited , una empresa pública (0316) que cotitza a la Borsa de Hong Kong. OOCL és una de les empreses de terminals, logística i transport de contenidors internacionals integrades més grans del món. Com una de les marques globals més reconegudes de Hong Kong, OOCL ofereix als clients serveis de logística i transport en contenidors totalment integrats, amb una xarxa que abasta Àsia, Europa, Amèrica del Nord i Australàsia.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Lloc web oficial: www.oocl.com

Notícies OOCL

  • Aliança G6 per ampliar la cobertura per competir amb P3
  • Orient Overseas (International) Ltd anuncia els resultats provisionals de 2012

Ajuda de seguiment d’OOCL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’OOCL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’OOCL, és millor que us poseu en contacte amb OOCL .

Contacta amb OOCL a les xarxes socials

Es pot contactar amb OOCL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor OOCL

Quan envieu amb OOCL, obtindreu un número de seguiment del contenidor OOCL amb el format OOLU1234567, OOLU és el prefix d’OOCL. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor OOCL a la imatge següent.
seguiment de contenidors oocl

Centre d’ajuda del seguiment d’OOCL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors OOCL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment OOCL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors