OOCL Проследяване На Контейнер,Track OOCL Container (24 Hrs)

Въведете вашия OOCL номер за проследяване по-долу, получете информация за доставка на живо с нашата експресна система за проследяване.

Относно OOCL

oocl проследяванеOrient Overseas Container Line ” и „ OOCL ” са търговски наименования за транспорт, предоставени отделно от: Orient Overseas Container Line Limited („OOCLL”) и OOCL (Europe) Limited съответно и двете са изцяло притежавани дъщерни дружества на Orient Overseas (International) Limited , публична компания (0316), регистрирана на Хонконгската фондова борса. OOCL е една от най-големите в света компании за интегриран международен контейнерен транспорт, логистика и терминали. Като една от най-известните световни марки на Хонконг, OOCL предоставя на клиентите напълно интегрирана логистика и услуги за контейнерен транспорт, с мрежа, която обхваща Азия, Европа, Северна Америка и Австралия.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Официален уебсайт: www.oocl.com

Новини от OOCL

  • G6 Alliance за разширяване на покритието, за да се конкурира с P3
  • Orient Overseas (International) Ltd обявява междинни резултати за 2012 г

Помощ за проследяване на OOCL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на OOCL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на OOCL, по-добре се свържете с OOCL .

Свържете се с OOCL в социалните медии

Можете да се свържете с OOCL чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на OOCL контейнер

Когато изпращате с OOCL, ще получите номер за проследяване на OOCL контейнер с формат OOLU1234567, OOLU е префиксът на OOCL. Научете повече информация за номера за проследяване на OOCL контейнер от снимката по-долу.
oocl проследяване на контейнери

Помощен център за проследяване на OOCL

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери OOCL, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с оператор или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия OOCL номер за проследяване в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки