NYK Gjurmimi I Kontejnerëve,Track NYK Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit NYK më poshtë, duhet të ketë formatin NYKU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të linjës NYK në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth NYK Line

gjurmimi nycGjatë mbi 120 viteve të tij në biznes, NYK Group ka evoluar nga një grup i bazuar në transportin detar në një ofrues logjistik gjithëpërfshirës që tani ofron shërbime nga deti, toka dhe ajri. Grupi NYK përpiqet për realizimin e deklaratës së misionit të grupit, pasi çdo anëtar i stafit përpiqet të përmbushë pritshmëritë e klientëve të tij dhe të fitojë besimin e shoqërisë.

Ndihmë për përcjelljen e linjës NYK

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të NYK Line .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e NYK Line, më mirë të kontaktoni NYK Line .

NYK Line News

Kontaktoni NYK Line në mediat sociale

NYK Line mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve NYK

Kur dërgoni me NYK Line, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit të NYK Line me formatin NYKU1234567, NYKU është prefiksi i NYK Line. NYK Line ka dy prefiksa, ato janë NYKU dhe NYNU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të linjës NYK nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve nyk

Qendra e ndihmës e NYK Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit NYK, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit NYK në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë