NYK Urmărirea Expedierii Containerelor,Track NYK Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului NYK de mai jos, ar trebui să aibă formatul NYKU1234567, obțineți în timp real starea containerului NYK Line.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre NYK Line

urmărire nycÎn cei peste 120 de ani de activitate, Grupul NYK a evoluat de la un grup bazat pe transport maritim la un furnizor cuprinzător de logistică care oferă acum servicii pe mare, pe uscat și pe aer. Grupul NYK se străduiește să realizeze declarația misiunii grupului, deoarece fiecare membru al personalului se străduiește să îndeplinească așteptările clienților lor și să câștige încrederea societății.

Ajutor pentru urmărirea liniilor NYK

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web NYK Line .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial NYK Line, ar fi bine să contactați NYK Line .

Știri NYK Line

Contactați NYK Line pe Social Media

Linia NYK poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerului NYK

Când expediați cu NYK Line, veți primi un număr de urmărire a containerului NYK Line cu formatul NYKU1234567, NYKU este prefixul NYK Line. Linia NYK are două prefixe, acestea sunt NYKU și NYNU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului NYK Line din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor nyk

Centrul de ajutor al NYK Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire NYK, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului NYK pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere