NYK Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track NYK Container (24 Hrs)

Adja meg alább a NYK-konténer-követési számát , amelynek formátuma NYKU1234567, így kapja meg a valós idejű NYK Line konténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Az NYK Line-ról

nyc követésTöbb mint 120 éves működése során az NYK Group a tengeri szállításon alapuló csoportból átfogó logisztikai szolgáltatóvá fejlődött, amely immár tengeri, szárazföldi és légi szolgáltatásokat kínál. Az NYK Csoport a csoport küldetésnyilatkozatának megvalósítására törekszik, hiszen minden munkatárs igyekszik megfelelni ügyfelei elvárásainak és elnyerni a társadalom bizalmát.

NYK vonalkövetési súgó

  • Ha problémája van a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül az NYK Line webhelyén .
  • Ha nem kap nyomkövetési információkat az NYK Line hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép az NYK Line -nal .

NYK Line News

Forduljon az NYK Line-hoz a közösségi médiában

Az NYK Line az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

NYK konténerkövetési számformátum

Ha az NYK Line-nal szállít, kap egy NYK Line konténerkövetési számot NYKU1234567 formátumban, a NYKU az NYK Line előtagja. Az NYK Line-nek két előtagja van, ezek NYKU és NYNU . Tudjon meg többet az NYK Line konténerkövetési számról az alábbi képen.
nyk konténerkövetés

Az NYK Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van az NYK Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren lévő NYK Container nyomkövetési számával.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat