NORDANA -Beholdersporing,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Nordana-beholderen nedenfor, skal ha formatet NODU1234567, få Nordana-beholderstatusen i sanntid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Nordana

nordana sporingNavnet Nordanaer hentet fra sin norske og danske bakgrunn. Tjenesten startet i 1957 som et joint venture mellom norske Fearnley & Eger og danske DFDS. Senere bestemte F & E seg for å trekke seg og tjenesten fortsatte under dansk ledelse, men navnet er fortsatt like sterkt som alltid. Opprinnelig var tjenesten basert på transporter fra Middelhavet til Karibien, Mellom-Amerika og Mexico, og fartøyene returnerte til Middelhavet via USA/Skandinavia. Med oppsvinget i olje- og gassleting i Nord-Afrika ble en direkte rute fra USA til Middelhavet implementert i 1961, og anløpene til skandinaviske havner ble innstilt. I 1969 ble fire konvensjonelle søsterskip med 85 tonn tungløftkapasitet introdusert i tjenesten for å imøtekomme den økende etterspørselen etter større og tyngre laststykker til Nord-Afrika.

Økende overbelastning i nordafrikanske havner gjorde det tydelig at mer spesialisert tonnasje var nødvendig for å oppnå prioritert kai. I 1979 ble fire Multipurpose RoRo-fartøy introdusert. Fartøyene tilbød et helt nytt, unikt og sofistikert lastehåndteringskonsept til handelen og til distinkt fordel for Lines mange forskjellige kunder. Med det mest avanserte RoRo-konseptet introdusert, fikk fartøyene raske forsendelser i selv de vanskeligste havner. Nordana har siden utvidet det geografiske omfanget, forbedret frekvensene og utvidet tjenestene sine til å bli en av de fremste Multipurpose RoRo linerskipene. I dag er Nordana anerkjent som en spesialtransportør, i stand til å imøtekomme våre kunders varierende behov for lasthåndtering, pålitelighet og havneanløp.

Offisiell nettside: www.nordana.com

Nordana Sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Nordana-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Nordanas offisielle nettsted, bør du kontakte Nordana .

Nordana Container Tracking Number Format

Når du sender med Nordana får du Nordana containersporingsnummer med format NODU1234567, NODU er Nordanas prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Nordana container fra bildet nedenfor.
nordana containersporing

Hjelpesenter for Nordana Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Nordana Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Nordana Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser