NAMSUNG Gjurmimi I Kontejnerëve,Track NAMSUNG Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit Namsung më poshtë, duhet të ketë formatin NSSU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Namsung në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Transportit Namsung

gjurmimi i NamsungNamsung Shipping , duke lundruar në det 60 vitet e fundit me besim të përjetshëm, do të jetë emri me famë botërore në fushën e logjistikës. Namsung Shipping, kompania e parë private e transportit detar në Kore, ka ofruar mbështetje të fortë për kompanitë tregtare koreane në glob. Për më tepër, për të qenë kompania më e besueshme, Namsung Shipping ofron vazhdimisht shërbime me cilësi të lartë për klientët, si dhe zhvillon vlerat e transportit.

Uebfaqja zyrtare: www.namsung.co.kr

Ndihmë për gjurmimin e Namsung

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Namsung .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Namsung, më mirë të kontaktoni Namsung .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Namsung

Kur dërgoni me Namsung, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Namsung me formatin NSSU1234567, NSSU është një nga prefikset e Namsung. Namsung ka dy prefiksa: NSSU dhe NSRU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Namsung nga fotografia e mëposhtme.
Ndjekja e kontejnerëve namsung

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve Namsung

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit Namsung, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Namsung në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë