MSC Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MSC Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit MSC më poshtë, duhet të ketë formatin MSCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit MSC në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth MSC

ndjekja e mscMSC beson në rëndësinë e funksionimit si transportues të pavarur, duke iu përgjigjur shpejt nevojave tuaja me zgjidhje të shpejta, efektive dhe globale. Me ne ju merreni me një kompani të vetme, globale dhe shumë të specializuar e cila është në gjendje të japë përgjigjet e nevojshme për të gjitha kërkesat tuaja të veçanta të transportit.

MSC ofron një rrjet të pashembullt shërbimi nëpërmjet zyrave të veta të dedikuara në të gjithë botën dhe mbetet një kompani vërtet e pavarur dhe private e aftë t’i përgjigjet shpejt ndryshimeve të tregut dhe të zbatojë plane afatgjata, pa ndërhyrje apo vonesa të panevojshme.

Tel: +41227038888 | Faqja e internetit: www.msc.com

Ndihmë për gjurmimin e MSC

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të MSC .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e MSC, më mirë të kontaktoni MSC.

Kontaktoni MSC në mediat sociale

MSC mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Lajmet e MSC Container

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit MSC

Kur dërgoni me MSC, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit MSC me formatin MSCU1234567, MSCU është një nga prefikset e MSC. MSC ka prefiksin e mëposhtëm: MSCU , MEDU , MSPU dhe MSMU . Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve MSC nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerit msc

Qendra e ndihmës e MSC Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes MSC, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të gjurmimit të MSC Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë