MSC Seguiment De Contenidors,Track MSC Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor MSC a continuació, hauria de tenir el format MSCU1234567, obteniu l’estat del contenidor MSC en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre MSC

seguiment mscMSC creu en la importància d’operar com a transportistes independents, responent ràpidament a les vostres necessitats amb solucions ràpides, efectives i globals. Amb nosaltres tractes amb una única empresa global i altament especialitzada que és capaç de donar les respostes necessàries a totes les teves necessitats particulars de transport.

MSC ofereix una xarxa de serveis inigualable mitjançant oficines pròpies a tot el món i segueix sent una empresa realment independent i privada capaç de respondre ràpidament als canvis del mercat i implementar plans a llarg termini, sense interferències ni retards innecessaris.

Tel: +41227038888 | Lloc web: www.msc.com

Ajuda de seguiment de MSC

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de MSC .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de MSC, és millor que us poseu en contacte amb MSC.

Contacteu amb MSC a les xarxes socials

Es pot contactar amb MSC a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Notícies de contenidors MSC

Format del número de seguiment de contenidors MSC

Quan envieu amb MSC, obtindreu un número de seguiment del contenidor MSC amb el format MSCU1234567, MSCU és un dels prefixos de MSC. MSC té el prefix següent: MSCU , MEDU , MSPU i MSMU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors MSC a la imatge següent.
seguiment de contenidors msc

Centre d’ajuda de MSC Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment MSC, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de MSC Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors