MSC Проследяване На Контейнер,Track MSC Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия MSC контейнер по-долу, трябва да има формат MSCU1234567, да получите състоянието на MSC контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно MSC

msc проследяванеMSC вярва в важността на работата като независим превозвач, отговарящ бързо на вашите нужди с бързи, ефективни и глобални решения. С нас имате работа с една единствена, глобална и високоспециализирана компания, която е в състояние да предостави необходимите отговори на всички ваши специфични транспортни изисквания.

MSC предоставя несравнима мрежа от услуги чрез специални собствени офиси по целия свят и остава наистина независима и частна компания, способна да реагира бързо на промените на пазара и да изпълнява дългосрочни планове, без ненужна намеса или забавяне.

Тел: +41227038888 | Уебсайт: www.msc.com

Помощ за проследяване на MSC

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на MSC .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на MSC, по-добре се свържете с MSC.

Свържете се с MSC в социалните медии

Можете да се свържете с MSC чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

MSC Container News

Формат на номера за проследяване на MSC контейнер

Когато изпращате с MSC, ще получите номер за проследяване на MSC контейнер с формат MSCU1234567, MSCU е един от префиксите на MSC. MSC има следния префикс: MSCU , MEDU , MSPU и MSMU . Научете повече информация за номера за проследяване на MSC контейнер от снимката по-долу.
проследяване на msc контейнер

Помощен център за проследяване на контейнери на MSC

Ако имате проблем с нашата MSC система за проследяване, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия MSC контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки