MOL Sledenje Vsebniku,Track MOL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika MOL , mora imeti obliko MOLU1234567, pridobite stanje zabojnika MOL v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O MOL

mol sledenjeMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) je japonsko transportno podjetje s sedežem v Toranomonu, Minato, Tokio, Japonska. Glavno področje delovanja podjetja je mednarodni ladijski promet. Njegov logotip aligatorja je mogoče videti na kontejnerjih v pristaniščih po vsem svetu. >MOL (Mitsui OSK Lines) je bil ustanovljen leta 1964 po združitvi Osaka Shosen Kaisha (OSK) in Mitsui Steamship Co., Ltd., prej Mitsui Line, v skladu z zakonom o rekonstrukciji in reorganizaciji pomorske industrije. Takrat je bilo podjetje največje ladjarsko podjetje na Japonskem, kapitalizirano v višini 13,1 milijarde ¥, s 83 plovili s skupno nosilnostjo 1.237 tisoč metričnih ton (DWT).

Pomoč pri sledenju MOL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani MOL .
  • Če na uradnem spletnem mestu MOL ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na MOL .

Novice MOL

  • G6 Alliance za razširitev pokritosti za konkurenco P3

Obrnite se na MOL na družbenih medijih

Na MOL lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja MOL

Ko pošiljate z MOL, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja MOL v formatu MOLU1234567, MOLU je ena od predpon MOL.

MOL ima naslednje predpone: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU in MOTU.

Izvedite več informacij o številki za sledenje posode MOL na spodnji sliki.
sledenje zabojnikov mol

Center za pomoč MOL Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov MOL, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje MOL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam