MOL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track MOL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului MOL de mai jos, ar trebui să aibă formatul MOLU1234567, obțineți starea containerului MOL în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre MOL

urmărirea molMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) este o companie de transport japoneză cu sediul în Toranomon, Minato, Tokyo, Japonia. Principalul domeniu de operațiuni al companiei este transportul internațional. Logo-ul său de aligator poate fi văzut pe containerele din porturile din întreaga lume. >MOL (Mitsui OSK Lines) a fost fondată în 1964, în urma fuziunii dintre Osaka Shosen Kaisha (OSK) și Mitsui Steamship Co., Ltd., fostă Mitsui Line, în temeiul Legii privind reconstrucția și reorganizarea industriei de transport maritim. La acea vreme, compania era cea mai mare companie de transport maritim din Japonia, capitalizată la 13,1 miliarde de yeni, cu 83 de nave cu o valoare totală de 1.237 mii tone metrice (DWT).

Ajutor pentru urmărirea MOL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web MOL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al MOL, ar fi bine să contactați MOL .

Ştiri MOL

  • Alianța G6 își va extinde acoperirea pentru a concura cu P3

Contactați MOL pe Social Media

MOL poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului MOL

Când expediați cu MOL, veți primi un număr de urmărire a containerului MOL cu formatul MOLU1234567, MOLU este unul dintre prefixele MOL.

MOL are următoarele prefixe: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU și MOTU.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului MOL din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului mol

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor MOL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor MOL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul dvs. de urmărire MOL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere