MOL Seguiment De Contenidors,Track MOL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor MOL a continuació, hauria de tenir el format MOLU1234567, obteniu l’estat del contenidor MOL en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre MOL

seguiment de molMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) és una empresa de transport japonesa amb seu a Toranomon, Minato, Tòquio, Japó. La principal àrea d’operacions de la companyia és l’enviament internacional. El seu logotip de caiman es pot veure als contenidors dels ports de tot el món. > MOL (Mitsui OSK Lines) es va fundar l’any 1964, després de la fusió d’Osaka Shosen Kaisha (OSK) i Mitsui Steamship Co., Ltd., antigament Mitsui Line, sota la Llei sobre la reconstrucció i reorganització de la indústria naviliera. En aquell moment, l’empresa era la companyia naviliera més gran del Japó, amb una capitalització de 13.100 milions de ¥, amb 83 vaixells que sumaven 1.237 mil tones mètriques de pes mort (DWT).

Ajuda de seguiment de MOL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de MOL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de MOL, és millor que us poseu en contacte amb MOL .

Notícies MOL

  • Aliança G6 per ampliar la cobertura per competir amb P3

Contacta amb MOL a les xarxes socials

Es pot contactar amb MOL a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor MOL

Quan envieu amb MOL, obtindreu un número de seguiment del contenidor MOL amb el format MOLU1234567, MOLU és un dels prefixos de MOL.

MOL té els prefixos següents: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU i MOTU.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors MOL a la imatge següent.
seguiment de contenidors mol

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors MOL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors MOL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment MOL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors