MAXICON Urmărirea Expedierii Containerelor,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Maxicon de mai jos, ar trebui să aibă formatul MXCU1234567, obțineți starea containerului Maxicon în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre linia de containere Maxicon

urmărirea containerului maxiconMaxicon este unul dintre liderii NVOCC din ASIA DE SUD-EST și SUBCONTINENTUL INDIAN, cu prezență activă în Orientul Mijlociu și Golful Superior. Maxicon este unul dintre cei mai mari transportatori de containere din India până în Bangladesh, se situează în primii trei jucători „SOC” din portul Chennai și unicul operator de containere în portul Paradip, India.

Ajutor pentru urmărirea containerelor Maxicon

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Maxicon Container Line .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Maxicon, ar fi bine să contactați Maxicon Container Line.

Contactați Maxicon pe Social Media

Maxicon Container Line poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a liniei de containere Maxicon

Când expediați cu Maxicon Container Line, veți primi un număr de urmărire a containerului Maxicon cu formatul MXCU1234567, MXCU este prefixul Maxicon Container Line. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Maxicon din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului maxicon

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Maxicon

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Maxicon, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Maxicon Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere