MAXICON -Konttilähetysten Seuranta,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Anna Maxicon-säilön seurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa MXCU1234567, niin saat reaaliaikaisen Maxicon-säilön tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Maxicon Container Linesta

maxicon-säiliön seurantaMaxicon on yksi johtavista NVOCC-yrityksistä Kaakkois-Aasiassa ja Intian niemimaan mantereella, ja se on aktiivisesti läsnä Lähi-idässä ja Ylä-lahdella. Maxicon on yksi suurimmista konttien kuljettajista Intiasta Bangladeshiin, kolmen parhaan “SOC”-toimijan joukossa Chennain satamassa ja ainoa konttien operaattori Paradipin satamassa Intiassa.

Maxicon Container Tracking -ohje

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan Maxicon Container Line -verkkosivustolla .
  • Jos et saa seurantatietoja Maxiconin viralliselta verkkosivustolta, sinun kannattaa ottaa yhteyttä Maxicon Container Lineen.

Ota yhteyttä Maxiconiin sosiaalisessa mediassa

Maxicon Container Line -konttilinjaan voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

Maxicon Container Line -seurantanumeron muoto

Kun toimitat Maxicon Container Linen kanssa, saat Maxicon-kontin seurantanumeron muodossa MXCU1234567, MXCU on Maxicon Container Line -etuliite. Saat lisätietoja Maxicon-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
maxicon-säiliön seuranta

Maxicon Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Maxicon Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Maxicon Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä