MAXICON Seguiment De Contenidors,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Maxicon a continuació, hauria de tenir el format MXCU1234567, obteniu l’estat del contenidor Maxicon en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre la línia de contenidors Maxicon

seguiment de contenidors maxiconMaxicon és un dels NVOCC líders al SUD-EST D’ÀSIA i al SUBCONTINENT ÍNDI amb presència activa a l’Orient Mitjà i l’Alt Golf. Maxicon és un dels transportistes de contenidors més grans de l’Índia a Bangla Desh, es troba entre els tres primers jugadors “SOC” al port de Chennai i l’únic operador de contenidors al port de Paradip, Índia.

Ajuda de seguiment de contenidors Maxicon

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Maxicon Container Line .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Maxicon, és millor que us poseu en contacte amb Maxicon Container Line.

Contacta amb Maxicon a les xarxes socials

Es pot contactar amb Maxicon Container Line a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de la línia de contenidor Maxicon

Quan envieu amb Maxicon Container Line, obtindreu un número de seguiment de contenidors Maxicon amb el format MXCU1234567, MXCU és el prefix de Maxicon Container Line. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Maxicon a la imatge següent.
seguiment de contenidors maxicon

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors Maxicon

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Maxicon, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Maxicon Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors