MATSON Containerverzending Volgen,Track MATSON Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Matson-containertrackingnummer in , moet de indeling MATU1234567 hebben, verkrijg de realtime Matson-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Matson

matson volgenAls leider in de scheepvaart in de Stille Oceaan blijft Matson zijn vervoersdiensten over zee versterken door middel van vlootverbeteringen, toonaangevende records in de sector inzake aankomsttijden en ondersteuning van de huidige inspanningen om de haveninfrastructuur van Hawaï en Guam te verbeteren om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan toekomstige groei. In de afgelopen jaren heeft de Matson-vloot vier nieuw gebouwde containerschepen verwelkomd, allemaal uitgerust met zuinigere dieselmotoren, ultramoderne boordtechnologie en een aantal “groene” milieuvriendelijke ontwerpelementen.

Hulp bij het volgen van Matson

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Matson-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Matson krijgt, kunt u beter contact opnemen met Matson .

Matson-formaat voor trackingnummers van containers

Wanneer u met Matson verzendt, krijgt u een Matson-containertrackingnummer met het formaat MATU1234567, MATU is het voorvoegsel van Matson. Ken meer Matson-containervolgnummerinformatie van onderstaande afbeelding.
matson-containertracking

Helpcentrum van Matson Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons Matson Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Matson Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen