MATSON -Konttilähetysten Seuranta,Track MATSON Container (24 Hrs)

Anna Matson -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muotoa MATU1234567, niin saat reaaliaikaisen Matson-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Matsonista

matsonin seurantaTyynenmeren merenkulun johtavana yrityksenä Matson vahvistaa edelleen merikuljetuspalvelujaan laivaston parannuksilla, alan johtavilla ajoissa saapumisrekistereillä ja tukemalla nykyisiä pyrkimyksiä parantaa Havaijin ja Guamin satamainfrastruktuuria vastaamaan tulevaa kasvua parhaiten. Viime vuosina Matsonin laivasto on vastaanottanut neljä äskettäin rakennettua konttialusta, jotka kaikki on varustettu polttoainetehokkaammilla dieselmoottoreilla, huippumodernilla laivateknologialla ja useilla “vihreillä” ympäristöystävällisillä suunnitteluelementeillä.

Matson Tracking Apua

Matson-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Matsonin kanssa, saat Matsonin kontin seurantanumeron muodossa MATU1234567, MATU on Matsonin etuliite. Saat lisätietoja Matson-kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
matson kontin seuranta

Matson Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Matson Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Matson Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä