MATSON Seguiment De Contenidors,Track MATSON Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Matson a continuació, hauria de tenir el format MATU1234567, obteniu l’estat del contenidor Matson en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Matson

seguiment de matsonCom a líder en el transport marítim del Pacífic, Matson continua reforçant els seus serveis de transport oceànic mitjançant millores de la flota, la indústria líder en registres d’arribada a temps i el suport dels esforços actuals per millorar la infraestructura portuària de Hawaii i Guam per satisfer millor el creixement futur. En els darrers anys, la flota Matson ha acollit quatre vaixells portacontenidors de nova construcció, tots equipats amb motors dièsel més eficients en combustible, tecnologia d’última generació a bord i una sèrie d’elements de disseny “verds” respectuosos amb el medi ambient.

Ajuda de seguiment de Matson

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Matson .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Matson, és millor que us poseu en contacte amb Matson .

Format de número de seguiment de contenidors Matson

Quan envieu amb Matson, obtindreu un número de seguiment del contenidor Matson amb el format MATU1234567, MATU és el prefix de Matson. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Matson a la imatge següent.
seguiment de contenidors matson

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors de Matson

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Matson, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Matson Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors