MATSON Проследяване На Контейнер,Track MATSON Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Matson по-долу, трябва да има формат MATU1234567, да получите състоянието на контейнера Matson в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Матсън

matson проследяванеКато лидер в тихоокеанското корабоплаване, Matson продължава да укрепва услугите си за океански транспорт чрез подобрения на флота, водещи в индустрията по време на пристигане и подкрепа на настоящите усилия за подобряване на пристанищната инфраструктура на Хаваите и Гуам, за да отговори най-добре на бъдещия растеж. През последните години флотът на Matson приветства четири новопостроени контейнеровоза, всички оборудвани с по-икономични дизелови двигатели, най-съвременна корабна технология и редица „зелени“ екологични дизайнерски елементи.

Помощ за проследяване на Matson

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Matson .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Matson, по-добре се свържете с Matson .

Формат на номера за проследяване на контейнер Matson

Когато изпращате с Matson, ще получите номер за проследяване на контейнер Matson с формат MATU1234567, MATU е префиксът на Matson. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Matson от снимката по-долу.
проследяване на контейнери matson

Помощен център на Matson Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Matson, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на Matson Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки