MAERSK Seguiment De Contenidors,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment de Maersk a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre Maersk Line

seguiment de maerskMaersk Line , la divisió global de contenidors de l’AP Moller – Maersk Group, es dedica a oferir el més alt nivell de serveis de transport oceànic fiables i centrats en el client. La nostra visió, construïda a partir d’un fort patrimoni de rectitud, cura constant i innovació, ha guiat les nostres operacions comercials des que el primer vaixell de Maersk Line va navegar el 1904. En mantenir-nos compromesos amb aquesta visió, hem ampliat el nostre negoci per convertir-nos en el transportista oceànic més gran del món. . I se’ns reconeix constantment com l’empresa naviliera de contenidors més fiable.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajuda de seguiment de Maersk

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Maersk Line .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Maersk Line, és millor que us poseu en contacte amb Maersk Line .

Lloc web: www.maerskline.com

Poseu-vos en contacte amb Maersk Line a les xarxes socials

Es pot contactar amb Maersk Line a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

 

Notícies de contenidors de Maersk

Format del número de seguiment de contenidors de Maersk

Quan envieu amb Maersk Line, obtindreu un número de seguiment de contenidors de Maersk Line amb el format MAEU1234567, MAEU és el prefix de Maersk Line.

Maersk Line té el prefix següent: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTU, MGBU, MIEU , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU i MALU.

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor de la línia Maersk a la imatge següent.
seguiment de contenidors maersk

Seguiment relacionat

Centre d’ajuda de Maersk Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Maersk, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Maersk al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors