LIBRA Sledenje Vsebniku,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Libra , mora imeti obliko LBIU1234567, pridobite stanje vsebnika Libra v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O tehtnici

libra sledenjeLibra je brazilska ladjarska družba, močna, zanesljiva, specializirana za južnoatlantsko morje, zavezana razvoju svoje regije in si prizadeva svojim strankam ponuditi najboljše rešitve pomorskega prometa. Tako postane pravi partner, ki želi graditi dolgoročne odnose s svojimi strankami ter spremljati njihov razvoj in prihodnjo rast.

Pomoč pri sledenju Libra

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Libra .
  • Če na uradnem spletnem mestu Libra ne dobite nobenih informacij o sledenju, se raje obrnite na Libro .

Oblika sledilne številke kontejnerja Libra

Ko pošljete z Libro, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Libra v formatu LBIU1234567. Tehtnica ima dve predponi: LBIU in MOMU . Več informacij o številki za sledenje kontejnerja Libra najdete na spodnji sliki.
libra kontejnersko sledenje

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Libra

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Libra, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje Libra Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam