KMTC Праћење Контејнера,Track KMTC Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење КМТЦ контејнера испод, требало би да има формат КМТУ1234567, да добијете статус КМТЦ контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О КМТЦ-у

кмтц праћењеОд свог оснивања 1954. године, КМТЦ је водећа корејска компанија за поморски транспорт. Са више од пола века потпуног знања логистике линијских услуга, КМТЦ континуирано пружа услуге врхунског квалитета и стално изграђује своју флоту пловила како би проширио границе својих услуга како би у потпуности задовољио потребе купаца.

КМТЦ има канцеларије у Бусану, Инчеону, Улсану у Кореји, више од 30 лука у Јапану од најсевернијег Хокаида до најјужнијег Кјушуа, од најсевернијег Далијана до најјужнијег Хонг Конга, КМТЦ има логистичку мрежу од више од 16 лука у Кини. Постоји више од 22 глобалне мреже у југоисточној Азији, укључујући Сингапур, Индонезију, Малезију, Тајланд. Више од 9 глобалних мрежа лука је постављено у северозападној Азији и на Блиском истоку. Такође у циљу ефикасног руковања контејнерима и операција пловила, купили смо контејнерски терминал Улсан у луци Улсан 1999. године. У 2012. години, 840.000㎡ Бусан Нев Порт 2-3 терминал је већ отворен како би се додатно побољшале ефикасне карго операције КМТЦ-а .

Помоћ за праћење КМТЦ-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб страници КМТЦ-а .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичне веб странице КМТЦ-а, боље је да контактирате КМТЦ .

Формат броја за праћење КМТЦ контејнера

Када шаљете КМТЦ-ом, добићете КМТЦ број за праћење контејнера у формату КМТУ1234567, КМТУ је КМТЦ-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење КМТЦ контејнера са слике испод.
кмтц праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење КМТЦ контејнера

Ако имате проблем са нашим КМТЦ Цонтаинер Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу броја за праћење КМТЦ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки