KMTC Sledenje Vsebniku,Track KMTC Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika KMTC , mora imeti obliko KMTU1234567, pridobite status vsebnika KMTC v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O KMTC

kmtc sledenjeOd ustanovitve leta 1954 je KMTC vodilno korejsko podjetje za pomorski prevoz. KMTC z več kot pol stoletja polnega logističnega znanja na področju linijskih storitev nenehno zagotavlja storitve vrhunske kakovosti in vztrajno gradi svoje flote plovil, da bi razširil meje svojih storitev, da bi v celoti zadovoljil potrebe strank.

KMTC ima pisarne v Busanu, Incheonu, Ulsanu v Koreji, več kot 30 pristanišč na Japonskem od najbolj severnega Hokkaida do najbolj južnega Kyushuja, od najbolj severnega Dalian do najbolj južnega Hong Konga, KMTC ima logistično mrežo več kot 16 pristanišč na Kitajskem. V jugovzhodni Aziji je več kot 22 globalnih omrežij, vključno s Singapurjem, Indonezijo, Malezijo in Tajsko. V severozahodni Aziji in na Bližnjem vzhodu je vzpostavljenih več kot 9 globalnih mrež pristanišč. Tudi za učinkovito pretovarjanje kontejnerjev in ladijske operacije smo leta 1999 kupili kontejnerski terminal Ulsan v pristanišču Ulsan. Leta 2012 je že odprt 840.000㎡ terminal Busan New Port 2-3, da bi še izboljšali KMTC-jeve učinkovite tovorne operacije .

Pomoč pri sledenju KMTC

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu KMTC .
  • Če na uradnem spletnem mestu KMTC ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na KMTC .

Oblika sledilne številke kontejnerja KMTC

Ko pošiljate s KMTC, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja KMTC v formatu KMTU1234567, KMTU je predpona KMTC. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja KMTC na spodnji sliki.
kmtc sledenje kontejnerjem

Center za pomoč KMTC Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov KMTC, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje kontejnerja KMTC v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam